..:: RUMPU.NET 3.0 ::..
Rekisteröidy | Unohtuiko salasana?
Tunnus
Salasana
Muista minut
www.musamaailma.fi
23.12.2014
Paikallaolijat
0 jäsentä ja 14 vierasta
etusivurummutpellitfoorumigalleriaäänestyksetkeikattapahtumathaastattelutlinkittilastotietoja
Peltivalmistajat
Alchemy
Amedia
Anatolian
Bosphorus
Dimavery
Doppler Drums
Harpy/Krest
Istanbul
Magic
Masterwork
Meinl
Orion
Paiste
Pearl
Sabian
Saluda
Stagg
Turkish
Ufip
Wuhan
Zildjian
Kommentteja yhteensä 82 kpl

Meinl
Meinl käyttää ainoana tehtaana viittä eri ainesta symbaalien tekemisessä. Viime vuosien aikana merkki on tullut yhä tunnetummaksi maailmalla, ja sen takia Meinl panostaa nykypäivänä uusien sarjojen sunnitteluun, ja viime aikoina niitä onkin julkaistu aika lailla. Meinlin kaikki työntekijät ja kehittäjät ovat itse rumpaleita, tehdas jopa maksaa alaistensa rumputunnit! Meinlillä on kaksi tehdasta - toinen Saksassa ja toinen Turkissa. Turkkilainen tehdas perustettiin aikanaan Byzance-sarjaa varten, joka vieläkin tehdään siellä täysin käsityönä. Meinlin symbaaleja yhdistää loistava hinta/laatu -suhde.

Mallistossa mm.

Candela
Headliner
MCS
Classics
Generation-X
Raker
Amun
Soundcaster
Soundcaster Custom
Byzance
MB20
Custom Cymbal Shop / One of a Kind

Kotisivut: http://www.meinlcymbals.com/
Keskiarvosana: 4
Nimimerkki: Vieras
Arvosana: 5
Kommentti:
Ekat Meinlit ostin, kun tarjosivat 10" Amun splashin kaupan päälle jokaisen yli 14" Amun pellin mukana. Sitten oli Amun 16" ja 17" medium crashit, 14" powerful haikat, 20" medium ride ja rutkasti 10" splasheja :D

Ylimääräiset splashit myytiin, crashit hakattiin hajalle ja paljon myöhemmin myös haikat ja ride annettiin vaihdossa vielä parempiin. Vanhoista nauhotuksista päätellen hyviä peltejä oli näistäkin silti jokainen. Mutta Byzancet oli pakko saada kun niitä pääsi testaamaan. Olivat vaan pirulaiset välissä nostaneet hintoja, onneksi ollaan vielä Zildjianin hintojen alapuolella.

Nykyään on käytössä Byzancea jota löytyy 18" thin crash ja 20" ping ride. Thin crash on unelma. Riittää kun herkästi lyö ja soi pitkään. Ride on lähes täydellinen jos tykkää ridellä kikkailla. Kupu sais olla terävämpi soundiltaan.

Efektipelteinä käytössä Classics 12" china ja 8" splash. Erittäin hyvät soundit molemmissa, ei ole tarvinnut vielä miettiäkään näiden korvaamista. Classicsin isompia peltejä en enää ottais kun on Byzancella soitellut mutta hinnat ainakin on kohtuulliset.

Soundcasterin crashia ja ridea testailin kerran, rehellisesti sanottuna mun mielestä ihan hirveetä kolinaa. Amunia ja Byzancea voin suositella, sekä Classicsin efektipuolta.
Nimimerkki: Vieras
Arvosana: 4
Kommentti:
Mulla Ei oo mein:liä Kun amun:in 14" medium crash ja 10" splash Ja ne on Kyllä hintaansa nähden tosi hyviä ! Etenkin jos ostaa sen paketin missä ne tulee samassa pakkauksessa niin saa periaatteessa sen splashin ilmaseks ja viel pari euroo crashist alennust :) (siis jos thomannilta tilaa)
Nimimerkki: Vieras
Arvosana: 5
Kommentti:

Nimimerkki: Manager
Arvosana: -
Kommentti:
Joku tuossa kyseli MCS sarjasta. Ostin likan settiin kyseistä sarjaa ja pakko sanoa että hinta/laatu suhde on todellakin kohdallaan. Taidan tilata vielä 18" crashin muiden lisäksi. Sit onkin koko kattaus kyseistä sarjaa....suosittelen varsinkin aloittelijoille ja miksei jo pidempäänkin soittaneille.
Nimimerkki: Vieras
Arvosana: 3
Kommentti:
Jotkut tykkää, Jotkut ei... mie en tiiä
Nimimerkki: rymy
Arvosana: -
Kommentti:
Jokunen kuukausi sitten hommasin tuumannilta 15" amun medium crashin. Soittelen pääasiassa tanssimusaa ja ko. pellin "rockmaisuus" pääsi yllättämään,
eliskä vaatii aika rankan iskun syttyäkseen. Olis vissiin tarvinnut ostaa kuitenkin
thin-versio. Sinänsä suht kelpo pelti. Muu kattaus on Sabianin B8-pro sarjaa ja
ne soveltuvat hyvin keveämälläkin otteella soitoon.
Nimimerkki: kokenut
Arvosana: 5
Kommentti:
ittelläni classics sarjan 20" ride 16" crash ja 10# splash. Hinta-laatusuhteeltaab pellit järisyttävän huippuja!! (PARHAITA)
Nimimerkki: Vieras
Arvosana: 5
Kommentti:

Nimimerkki: drum-ape
Arvosana: 4
Kommentti:
mul on meinl classic sarjan efektisetti (105€) 10" splässi, 12" chinasplässi ja 18" china.
Ja sit se mcs sarjan perus setti (175), eli 14" haikat, 16" crash ja 20" ride

kummankin sarjan hinta-/laatusuhde on aivan kohdallaan! ja olen varsinkin tyytyväinen 18" chinaan, joka ei ole liian raaka (mutta säröstä ei puutetta), ja siinä on keskipitkä sustaini...

kylmäksi jätti mcs sarjan 20" ride, koska se on aivan liian mieto, ja se vaatii kovan iskun syttyäkseen kunnolla...

suosittelen classic sarjaa "keskitason" rumpaleille, mutta mcs sarjaa en suosittelisi enemmänkin aloittelevalle rumpalille
Nimimerkki: rumpali_1992
Arvosana: 5
Kommentti:
hinta/laatusuhteeltaan maailman parhaimpia peltejä!!!!!!!! Suosittelen joka ikiselle hyypiöllä tässä maailmassa lämpimästi :)!!
Nimimerkki: pekka
Arvosana: 4
Kommentti:
Itellä on meilnin rakerin ride hyvä hinta luokaltaan ja hyvä soundi 20"
Nimimerkki: AddictedToDrums
Arvosana: 4
Kommentti:
Löytyy 14" Byzance haikat.. Olikohan mediumit.. Kuten edellinen toteaa tummuutta äänipuolelta löytyy.. Ihan täysin sinuiksi en ole haitsun kanssa vielä päässyt mutta kuulostavat suht hyvältä... Kaipaa totuttelua kun eroavat niin paljon edellisistä.. Ne olivatkin aika huonot :)
Nimimerkki: Vieras
Arvosana: 3
Kommentti:
byzance thin crashit parhaita crasheja mitä oon kuullu
Nimimerkki:
Arvosana: 3
Kommentti:
Levytukun mies ehdotteli Amunia mulle kun kävin pyytämässä tarjousta ja tyyppaamassa niitä. B8 soundi kuului, mutta ei kovin pahasti. Yhtä Custom Shop/One osa Kind peltiä testasin Millbrookissa ja pidin soundista. Yleisesti en kuitenkaan pidä ko. valmistajaa mitenkään merkittävänä.
Nimimerkki: Vieras
Arvosana: 5
Kommentti:
no nykyään löytyy Amun 16" thin crash ja aivan loistavan kuulonen... Amuneita meinaan nyt hankkia lisääkin.
Nimimerkki: DrummerZantso
Arvosana: 5
Kommentti:
Meikäläisellä Classics-sarjasta 18 powerful crash, 16 medium crash, 18 china, 12 china, 10 splash, 8 chinasplash ja haitsun yläpelti on 14 medium crash.
Upeita peltejä!!
Nimimerkki: iuss
Arvosana: 4
Kommentti:
Mulla on yksi 18" Raker Medium Crash ja se on kyllä juuri omiaan mättömusiikkiin, aivan loistava. Nyt kesällä jos rahaa jostain siunaantuu, niin hankin 20" Byzance Thin Riden mättöcrashiksi ja tissirideksi. Jep.
Nimimerkki: VRock
Arvosana: 3
Kommentti:
Byzanceissa on liian tumma saundi imo...
Nimimerkki: Jeltz
Arvosana: 3
Kommentti:
Löytyyhän noita Meinlejä;
14" ja 16" OoaK medium crashit, jotka ihan loistavia jokapaikan crasheja, suht kirkassoundisia, helposti syttyviä ja miellyttävä kuuloisia.
20" Amun medium ride, kirkassoundinen ride astetta raskaampaan musiikkiin, muttei kuitenkaan äärimmäiseen mättöön.
20" Classics china, iso, kirkas, kliini, kovaääninen, pitkäänsoiva
Nimimerkki: Deino
Arvosana: 5
Kommentti:
Todella hyviä peltejä soundillisesti, kestävyydeltään ja hinta-laatu suhteeltaan.
Nimimerkki: Tindrum
Arvosana: 4
Kommentti:
Ostin Classicin perussetin ja oli positiinen yllätys. Vähän jää äänen voimakkuudessa, mutta saundaa aika kivalle. Selkeesti kuitenkin B8-peltejä, mutta parempi kuin Sabianin B8 Performance.
Nimimerkki: emerika
Arvosana: 5
Kommentti:
iteltä löytyy :
amun 18" medium crash
amun 14" powerfull haikka
amun 20" powerfull ride

Nimimerkki: Matjardo
Arvosana: 5
Kommentti:
Minulta löytyy Amuneita 3, yksi Raker ja yksi Classics. Amuneita on crashi, haitsut ja 10" splashi. Crashi on 16" powerful ja on mielestäni aivan mahtava! Tosin niin on myös Amun soundwave medium 14" haitsut, 10" spalshista puhumattakaan. Komppicrashina mulla on sitten Raker 17" heavy crash, ja toimii kovassa mätössä kuin junan vessa! Nimensä mukaan raskas, sointi on matala, vaatii syttyäkseen vähän enemmän voimaa ja volyymi riittää hajoittamaan korvat, mikäli ei ole peltoreita päässä. Eli todella nimensä veroinen pelti. Ride on Classics 20" powerful. Ihan kelpo ride, tosi hyvä hintaansa nähden! Tarkoitus olis hommata vielä kolmas crashi, ja ajattelin että Byzance sarjasta vois löytyä joku hyvä.
Nimimerkki: limsi
Arvosana: 5
Kommentti:
itteltä löötyy
Byzance 18" China
Byzance 10" Splash
China on aavistuksen tumma ja pintään soiva ja Splash herkkä, mutta pippurinen efektipelti. Aivan mahtavia ovat muutkin sarjan symbaalit, ja tulevaisuudessa toivottavasti jokin meinlin huippu thincrash esim Amun tai Byzance löytyisi kioskista!
Nimimerkki: Juknuu
Arvosana: -
Kommentti:
Onko noi MCS pellit mistää kotosin? Itellä olis tarkotus ostaa tollanen MCS Beckenset, missä olis sitte niinku 14" hh, 16" crash ja 20" ride
Nimimerkki: Pares
Arvosana: 4
Kommentti:
Löytyy 3 Amunia. 20" powerful ride pelaa hyvin ja sama pätee 14" powerful crash:iä, mutta eniten ihastunut olen 16" medium crash:iin. Pätevät pellit kyllä kyseessä!
Nimimerkki: Shitmanek
Arvosana: 4
Kommentti:
Amunia löytyy 16" ja 18" crashit sekä 20" ride ja 14" haikat. Kaikki "Powerful". Kuulostavat hyvältä, tuo 16" crash ei aivan yhtä paljon korvaa miellytä kuin 18", mutta kyllä sitäkin todella kuuntelee ilokseen. Haikka on muhevan kuuloinen, sopii loistavasti raskaampaan musiikin soittoon, kuten ridekin, jossa on mukavan erottuva ping. Suosittelen.
Nimimerkki: harzza1
Arvosana: 5
Kommentti:
mul on 16" byzance thin crash ja on kyllä erittäin kova peli!
Nimimerkki: Duro
Arvosana: -
Kommentti:
Paisteen lisäksi toinen suosikkimerkkini. Osaa tehdä B8:stakin jo ihan meneviä symbaaleja (lähinnä Raker- ja Amun-sarjat). Ja perinteisemmästäkin materiaalista osaa valmistaa hinta-laatu-suhteeltaan aivan loistavia symbaaleja. Mallistossa on myös todella omaperäisiä ratkaisuja.
Nimimerkki: SnakePoison
Arvosana: 3
Kommentti:
Itse soittelen 22" Amunin powerridella jossa kello on aika mega kokoinen. Symbaali on ihanan kuiva ja kylmä saundinen, rokkiin ja raskaaseen aivan ihana peli, mutta taas - raskaudesta, ei välttämättä kevyempien soittajien vehje. mutta kannattaa tutustua
Nimimerkki: Tomi
Arvosana: 4
Kommentti:
Olen kyllä tyytyväinen ollut nyt näihin meikäläisen Meinleihin. Löytyy:
Raker 13" Soundwave hh
Amunin 16" Crash ja 20" ride
Classicsin 16" Crash
Mb10 18" crash ja Amunin 10" splash
Ite en huomaa tuon Amunin ja Classicsin crashien välillä juuri mitään eroa, molemmat oikein mukavia:)
Tuo Raker on kyllä sitten viimesen päälle tappohaitsu, kyllä kuuluu meinaan:)soundwaven ansiosta soundikin on mukavan avonainen eikä tunkkanen. Pakko antaa 4 pojoa! Aivan laatukamaa ovatten kyllä.


Nimimerkki: iron_cobra
Arvosana: 3
Kommentti:
meinl classics 14" crash...hyi mikä lelu...mutta muuten meinlit on ihan hyviä
Nimimerkki: Megadrumster
Arvosana: -
Kommentti:
Onko meinl raker 14" mihinkää?

Nimimerkki: Megadrumster
Arvosana: -
Kommentti:
siis crash..
Nimimerkki: Significant
Arvosana: 4
Kommentti:
Itse omistan Meinl Amun 18" Chinan. Todella tyytyväinen olen.
Nimimerkki: Sharoles
Arvosana: 4
Kommentti:
Multa löytyy 8' Classicsin Belli ja on se kyllä melko punanen mutta soundi on kirkas, yksisävyinen ja se soi neljä vuotta. On sitten niitä Byzancejaki koitettua ja ne on laatupelejä, varsinkin crässit siitä pojot
Nimimerkki: kosmos
Arvosana: 5
Kommentti:
Tykkään. Amunit omasta mielestä tosi hyviä peltejä.
Nimimerkki: Samael
Arvosana: 4
Kommentti:
Muutamaa lievää pettymystä lukuun ottamatta Amun-sarja on ollut erittäin positiivinen ja luotettava kumppani. Kerran erehdyin Classic-sarjan 15" crashin ostamaan ja sen soundi oli kyllä jäätävää kuraa. Myös ne Classicin halpis-efekti-setin pellit kuulosti aika jäätävältä. Amunia suosittelen lämpimästi, Classiccia en. Muita sarjoja en ole kokeillut. Meinliä tällä hetkellä setissä:
Amun 10" Splash
Amun 14" Medium Crash
Amun 16" Thin Crash
Amun 17" Medium Crash
Nimimerkki: rokkistara
Arvosana: -
Kommentti:
Byzancen 20" Dark ride löytyy ja Amun 14" powerful crash ja muutama raato byzance crash ja treenipelteinä classicsia. ihan meneviä. Byzance lämmittää sydäntä.
Nimimerkki: Shaatana
Arvosana: 3
Kommentti:
Itellä on jokku aataminaikaaset Meinl meteor-sarjan haikka ride ja haljennu krässi yllättävän hyvät ne on
Nimimerkki: rustyrocket
Arvosana: 4
Kommentti:
Piti laittaa 4 jos jostain syystä löytys paremmat ; ) Byzancea: 16" Thin, Medium Thin, Medium ja 18" Medium Crashit, 14" Medium Hi-Hat kaikki traditional pinnalla ja Soundcaster 20" Medium ride. MEINLIÄ aiemmin jotkut 14" "vintage" Hitsut, yks Classicin rässi, Amunia Haikat ja muutama Crash Ps. Onhan noita "tusina paiseta ja siltijianeja.. ? Mutta Ehkä Sabian HHX, Boshborus, Istanbul...
Nimimerkki: pedroo
Arvosana: -
Kommentti:
millasta kamaa noi soundcaterit??
Nimimerkki: makke
Arvosana: 4
Kommentti:
mulla on classicsin 14 crash ja 8 splash hyvin pelittää:P
Nimimerkki: arskavaa
Arvosana: 5
Kommentti:
No vittu mee tsekkaa www.meinlcymbals.com
Ylivoimaisesti parhaat valikoimat Meinlillä.
Nimimerkki: arskavaa
Arvosana: 5
Kommentti:
Paras laatu ja valikoima.
Nimimerkki: arskavaa
Arvosana: 5
Kommentti:
Mulla Classicsin 20" Medium Ride ja 16" powerful Crash. Mahtavia peltejä kun aattelee että yhteensä makso ruhtinaalliset 120 € Levytukussa. Tulevaisuudessa tulee lisää Meinlejä ehdottomasti mulle. Parhautta.
Nimimerkki: arskavaa
Arvosana: 5
Kommentti:
King_Axu voi olla vaa hiljaa, et oo varmaa ees testannu Meinliä ?? Mee kuuntelee www.meinlcymbals.com ääninäytteitä jos et muuten pääse minnekkään.
Nimimerkki: arskavaa
Arvosana: 5
Kommentti:
Parasta ikinä.
Nimimerkki: arskavaa
Arvosana: 5
Kommentti:

Nimimerkki: arskavaa
Arvosana: 5
Kommentti:

Nimimerkki: arskavaa
Arvosana: 5
Kommentti:
www.meinlcymbals.com tuolta löytyy kaikki symbaalit ja 502 on paljon parempi.
Nimimerkki: arskavaa
Arvosana: 5
Kommentti:
paiste.
Nimimerkki: citizenCain
Arvosana: 4
Kommentti:
Mulla on Amunin 16" ja 17" powerful crashit, ja ihan hyvin ne on asiansa ajanu.
Nimimerkki: janne_k
Arvosana: -
Kommentti:
mulla on 20 ride ja on tosi hyvä,ei voi muuta ku kehua
Nimimerkki: Scarstruck
Arvosana: 5
Kommentti:
Meikältä löytyy Meinl profile rock hh hi-hat, 16 ja 18 rowerfull crashii ja 20 classic ride. Laatuunsa nähden hyvä soundi!

Nimimerkki: himmee
Arvosana: 5
Kommentti:
Akustisissa oli 17" Byzance medium thin crahs ja oiva peli oli Paisteiden sekaan. Oikeastaan pisti miettimään pitäisikö paisteille antaa jo kyytiä ;)
Nimimerkki: King_Axu
Arvosana: -
Kommentti:
oke oke arskaava ihan iisisti ostin yhen meinlin ja ihan jee pelti se on mut ei se mikää loistava oo missään nimes..
Nimimerkki: King_Axu
Arvosana: -
Kommentti:
ja todellaki oon testannu

Nimimerkki: King_Axu
Arvosana: 2
Kommentti:
kaikki näit kehuu ja sillee mut ei nää must nii erityiset pellit oo paiste zildijan vie voiton
Nimimerkki: Mickey_Dee
Arvosana: 3
Kommentti:
ihan oke hyvät pellit on kahet ridet ja hyvin toimii ehkä kuitenki jtn jää uupumaan soundista
Nimimerkki: Mickey_Dee
Arvosana: -
Kommentti:
no ihan perus...parhaat meinlit on extra dry byzancet...muten aika shittiii
Nimimerkki: cottonhead
Arvosana: 5
Kommentti:
Itse omistan:
Meinl Classics
16"thin crash
18"medium ride
18"china
14 haikat ja 8"belli ja kaikki pellit ovat mielestäni hintaansa nähden täydellisiä.

Nimimerkki: drum_ape
Arvosana: 5
Kommentti:
Omistan:

Meinl Classics 10" splash
Meinl Amun 12" splash (leikattu 14" medium crashista, toimii!)
Meinl MB20 16" & 18 heavy crashit
Meinl Byzance 16" crash traditional
Meinl MB10 20" Bell Blast Ride

Näillä menee mun hevistelyt. Ääni ja työn laatu on huipputasoa Meinlillä! Valinnan varaa sarjoissa löytyy enemmän kuin esim. Zildjianilta. Jokaiselle varmasti jotain jos vain jaksaa etsiä. 5 tähteä minulta!
Nimimerkki: stonefree
Arvosana: -
Kommentti:
onko meinlillä minkälainen valikoima china-pelleissä??

Nimimerkki: stonefree
Arvosana: -
Kommentti:
onko meinlillä minkälainen valikoima china-pelleissä??

Nimimerkki: stonefree
Arvosana: -
Kommentti:
onko meinlillä minkälainen valikoima china-pelleissä??

Nimimerkki: stonefree
Arvosana: -
Kommentti:
onko meinlillä minkälainen valikoima china-pelleissä??

Nimimerkki: stonefree
Arvosana: -
Kommentti:
onko meinlillä minkälainen valikoima china-pelleissä??

Nimimerkki: stonefree
Arvosana: -
Kommentti:
onko meinlillä minkälainen valikoima china-pelleissä??

Nimimerkki: Lycantrophy
Arvosana: -
Kommentti:
Saan 10' splässin koht
Nimimerkki: Lycantrophy
Arvosana: 5
Kommentti:
Ostin tos hcs crashin ja AIVAN mahtava. Vaihan kaikki pellit meinliin.
Nimimerkki: Lycantrophy
Arvosana: 5
Kommentti:
Olin yllättyny classicsin kymppi-splässin ääneen. Kunnon sihinä splash=)

Nimimerkki: Lycantrophy
Arvosana: -
Kommentti:
Paiste 502.
Headlinerit on kuraa-,,-
Nimimerkki: TuBe
Arvosana: 4
Kommentti:
Itellä on meinlin 12" splash, oon tosi tyytyväinen laatuun :)
Nimimerkki: Eeely
Arvosana: 5
Kommentti:
Meinlin Byzance sarjasta löytyy parhaimman soundiset pellit mitä on tehty. Itte omistan 18' dark crashin ja tarkoitus ois vaihtaa muutkin pellit byzancen kaunokaisiin. Kunhan vaan raha rupeaa kasvamaan puussa...
Nimimerkki: Kibester
Arvosana: -
Kommentti:
Kävin joku aikaa sitte levytukussa testaamassa 13" Byzance Traditional soundwave -haikkoja (Tai lyhyesti MBz13TSwHH) Ja rakastuin niihin, maksaa semmosen 299 mut oli niiku täydelliset haikat. Ne on mun, kuha saan rahaa hankittua :)
Nimimerkki: elmo
Arvosana: -
Kommentti:
Kummat on paremmat, Meinl Headliner 14" hi-hat vai Paiste 502 hi-hat?
Nimimerkki: Rollo
Arvosana: 3
Kommentti:
Yliarvostettu symbaalivalmistaja. Hyvä markkinointi saa aikaan ihmeitä. Edullisemmin saa esimerkiksi huipputason käsintaotut turkkilaiset. Meinl tekee kuitenkin huomioitavan kestäviä tuotteita, joten pisteitä siitä. Mutta kalliita ovat, ainakin mielestäni...
Nimimerkki: LauritzoN
Arvosana: 5
Kommentti:
Itellä on Meinl:in Meteor haikat ja Classic 16"Medium Crash,menee mun soittoon täydellisesti vaikka halpoi onki. Amuneilla oon soittanu ja hyvät on,sitten ton Soundcasterin soundi on mahtava!Byzance:n Haikoilla oon soittanu ja nekin tuntuivat mahtavilta,muuta Byzancen tuotantoa en ole vielä kokeillu mutta jos talven mittaan,pääsis kaverin Byzance:ita koklaa! ; )Nimimerkki: Medz
Arvosana: 5
Kommentti:
Mahtavia peltejä!
Nimimerkki: Dehumanizer
Arvosana: 3
Kommentti:
Onhan noita muutamia Meinlin peltejä tullu testailtua...onhan ne jotku ihan hyviä...mutta keskiarvo kaikista testaamistani on 3...Onhan niitä vielä paljon testaamatta...ja voi olla parempiakin, mutta annan kolmosen.
Nimimerkki: Dunkelheit
Arvosana: 4
Kommentti:
Itselläni on Meinl Classics sarjan 10" splash ja hyväsaundinen se on. Saman sarjan medium 16" crashiä on tullut kokeiltua ja sekin on loistava. Valitettavasti samaa ei voi sanoa saman sarjan 18" chinan saundista, jonka omistan myös, eli suht kuralta kuulosta.